Tv

Com ja sabeu els vostres fills i filles aquestes últimes setmanes han estat treballant en l'elaboració d'un projecte de Stop Motion per presentar a una productora fictícia (Maria i Armand productions). Si la feina escrita no estava ben feta la productora no els deixava fer el rodatge. D'aquesta manera tots els grups de feina han fet un treball escrit basat en un real que va presentar la mara de na Maria (mare de na Júlia) i que va guanyar el primer premi. Una vegada presentat han passat a elaborar els seus Stop Motions. Cal dir que no tots els grups s'han esforçat el mateix i que la productora està molt contenta amb algunes feines i ha estat molt crítica amb altres.
RECORDEU QUE PODEU VEURE EL VÍDEOS EN EL CANAL DE TV NOSTRE AL YOUTUBE (teniu l'enllaç més a sota).
Us deixo unes fotos de tot el procés.Ja hem començat amb un superprojecte. Aquesta vegada amb la gran ajuda de na Maria (mare de na Júlia) hem començat un projecte envers la televisió i el que veiem a la tele. Volem que els nens i nenes entenguin com es la televisió i com ells mateixos ho poden fer. D'aquesta manera fomentem uns alumnes crítics amb el que veuen i sobretot entenen alló que surt i de quina forma està fet.
Dintre d'aquest projecte igual que amb els altres treballarem llengua, mates, medi, tecnologies de la informació, plàstica, a lo millor música, etc.


ENLLAÇOS ALS PROGRAMES QUE MONTEN VIDEO A PARTIR DE LES FOTOS PER TAL DE PODER FER UN STOP MOTION

ENLLAÇ A WINDOWS MOVIE MAKER PARA WINDOWS  7
ENLLAÇ A WINDOWS MOVIE MAKER PARA WINDOWS XP
ELS QUE TENIU UBUTU US DIC EL PROGRAMA QUE FEM SERVIR: LUCIOLE

En pocs dies posará uns video tutorials per tal que pogueu seguir-los i pogueu fer els vostes Stop Motions a casa.
ATENCIÓ JA TENIM UN CANAL DE TV PROPI EN YOUTUBE.

Aquest canal consisteix en un espai web on sortiran tots els videos que fem al cole com també tots els videos que feu a casa.  Com ja us podeu imaginar es diu FASTASMES TV.  Per tal de poder accedir a ells i veure tots els videos teniu dos opcions:

a) escriure a la barra d'adreces dins Internet:  http://www.youtube.com/user/armandbasilio#g/a

b) fer clic a l'enllaçENLLAÇ A FANTASMES TV
PRIMERA SESSIÓ

Què és i com es fa un STOP MOTION?
Primer de tot hem vist uns videos fets amb aquesta tècnica (que és la tècnica que ens permet entendre com es fa un video). A continuació us deixo els videos ja que són molt divertits.

VIDEO SAMARRETES                                                     VIDEO ESPAGUETIS
VIDEO LA VIDA EN FOTOS                                           LA SABATA FETA AMB MONEDES
EN EL LLIT                                                                        CONILLS A LA CIUTAT
QUIN FRED!

Durant els videos hem pensat la forma en que estaven fets (si amb fotos, si eren efectes, si eren videos, etc). Al final de  parlar molt hem arribat a la conclussió que esteven fets amb moltes i moltes fotos.

Així hem intentat fer un a classe un STOP MOTION amb l'ajuda de na Maria (mare de na Júlia) i meva (Armand)

ENLLAÇ AL VIDEO QUE HEM FET ENTRE DOS NENS I DOS NENESDesprès del pati hem fet un treball per parelles on cada parella havien de fer un STOP MOTION

Stop Motion 1        Stop Motion 2        Stop Motion 3        Stop Motion 4        Stop Motion 5

Stop Motion 6

Nota: No he pogut penjar tots els videos que han fet ja que moltes càmeres de fer fotos no podiem descarregar les fotos perque no teníem el cable.