Festes

Com ja sabeu cada any celebrem la festivitat de Santa Gertrudis. I com que per a nosaltres és una data prou significativa la preparem com si fos una festa vostra (hem de decorar, preparar invitacions o el que farem, els jocs, etc). Cada cicle ha de fer una cosa i com ja heu deduït per la feina d'aquesta setmana ens ha tocat al segon cicle (3r i 4t) els programes de festes.
A continuació us poso amb fotos la gran feina que han fet els vostres fills i filles pas a pas com hi van plantejar a l'escola.

ENLLAÇ A TOTS ELS PROGRAMES DE FESTES

PRIMERA SESSIÓ: Ens trobem per parlar de la feina que ens ha tocat, de la importància d'aquest fet i per demanar Programa de Festes.


Segona sessió: Una vega haviem parlat els nens van portar programa de festes. Ens vam tornar a reunir i vam analitzar quins eren els apartats. A partir d'aquí es van fer els grups i van començar a pensar i a fer un esborrany de com seria el seu programa.


ENLLAÇ A GRUPS DE TREBALL

Tercera sessió: A mesura que el programa anava tenint forma els vostres fills i filles van volen decorar-los i posar fotos. NO era feina fàcil ja que havien de mesurar l'espai que tindria cada foto per tal de dir-li al ordinador quines mides tindrien cada foto.Quarta sessió: Una vegada ja estaven els programes fets, els nens i nenes havien de avaluar als seus companys i avaluar els programes de festes.


Us poso els dos documents que ells havien d'avaluar. L'avaluació del programa tenia un ítem molt imporant (es pot fotocopiar per a les famílies?)

ENLLAÇ AVALUACIÓ DELS MEUS COMPANYS

ENLLAÇ AVALUACIÓ DEL PROGRAMA DE FESTES