dilluns, 13 de febrer del 2012

NOTES IMPORTANTS

NOTA 1: El pròxim dimarts dia 21 farem la Rua de Carnestoltes pel poble i l'esmorzar al cole. Us agraïm la vostra col·laboració portant algun producte. Hi ha una graella a la porta de la classe per tal que us pugueu apuntar.

NOTA 2: Hem pensat que seria molt bona idea que encara participeu més però aquesta vegada a dins de la classe fent de mestres (o sigui que vosaltres treballeu i jo me'n vaig al bar, ES BROMA). I hem pensat que una cosa que alguns coles ja fan i dona molt bon resultat són els grups interactius. 

Per això cada dijous de 13 a 14 necessitarem la col·laboració de 4 pares, mares, tiets, tietes, avis, familiars, amics adults, etc. Podeu repetir les vegades que vulgueu, és a dir si un pare vol vindre cada dijous a ajudar-nos que s'apunti tots els dies. 

Aquest dia es faran tallers de mates i llengües (quan vingueu ja us explicaré les vostres tasques són molt fàcils). Us podeu apuntar a una graella que hi ha a l'entrada de la classe. Ànim que ens ho passarem molt be i tindreu la sort de poder viure en primera persona  el compartir amb els vostres fills i filles l'experiència d'estar al cole.

NOTA 3: Si us plau aquelles famílies que encara no s'han apuntat a fer les conferències s'apuntin per fer una. Recordo que és una feina obligatòria i tots els alumnes han de fer una abans de que acabi el curs.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada